Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MagicServ
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Creare site web de prezentare, realizare magazin online
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu o experienta de peste 20 de ani, MagicServ va ofera servicii web, precum:

* creare site web de prezentare
* realizare magazin online
* optimizare site (SEO)
* promovare site (promovare in Google, Bing si alte motoare de cautare)

Site-urile realizate de noi sunt responsive, adica se adapteaza pe ecranul telefonului, tabletei, laptop-ului sau PC-ului.

Prezenta online prin intermediul unui site web este unul dintre primii pasi pe care o companie trebuie sa ii faca pentru a isi spori succesul. Un design web realizat corespunzator este obligatoriu pentru o afacere atunci cand doreste sa-si creasca vanzarile produselor, serviciilor sau vrea sa fie prezenta pe Internet.

Avem in componenta echipei oameni bine pregatiti pentru executia unui design web unic, functional si elegant. De la structura site-ului pana la elementele grafice, suntem alegerea perfecta pentru un realizarea oricarui tip de pagina web. Fie ca este vorba despre crearea unui site de prezentare, dezvoltarea unui magazin online sau lansarea unui blog ori forum, va punem la dispozitie servicii de design web adaptate nevoilor dumneavoastra si a tehnologiilor actuale.

Pentru realizarea unui site web folosim limbaje de programare de ultima ora, precum si platforme de administrare a continutului. Colaborand cu noi pentru serviciile de web design, clientii nostri au garantia unui site modern, usor de utilizat, unic si sigur din punct de vedere al securitatii informatice.

Va invitam sa ne contactati pentru a putea stabili impreuna cum va putem creste afacerea in mediul online si nu numai!

Serviciile oferite si portofoliul pot fi vizualizate pe https://www.magicserv.net/
Din Gura in Gura